Welke dildo's worden aanbevolen door experts?

Noor Veenstra

"Ik ben op het internet geweest, en er is een groot deel genaamd 'Dildos Experts'. Ik ben niet zeker over dat, maar ik zal zeggen dat ik heb gezien veel verschillende websites die dildo's bieden door verschillende fabrikanten. Het kan ook moeilijk zijn om informatie over een product te vinden van verschillende dildo's bedrijven, dus het is goed om er zeker van te zijn dat u de meest geschikte voor u te vinden."

Wat is een dildo?

Om het simpel te zeggen, een dildo is een penisvormig speelgoed dat een flexibele siliconen basis gebruikt om een klein, zacht, flexibel oppervlak te creëren waar je je penis in kunt steken. Sehen Sie sich einen Dimbare Led Buitenverlichting Testbericht an. Dit speelgoed is over het algemeen groter dan een normale dildo, variërend van 0,5 tot 4,5 centimeter lang. Ze kunnen worden gemaakt van een siliconenvrij materiaal zoals ABS of een semi-rigide kunststof of rubber (rubbervrij, polyurethaan, enz.) en gemaakt van ABS of PVC plastic. Dies mag wirklich eindrücklich sein, vergleicht man es mit Solar Buitenverlichting Met Bewegingssensor. Ze kunnen volledig siliconenvrij zijn (de "plastic dildo" of "plastic dildo plug" stijl) of gevuld met een siliconen smeermiddel, zoals KY gelei.

Dildo's kunnen een vibrator hebben, of ze kunnen niet. Dildos met vibrators meestal meer kosten, hoewel sommige hebben vibrators ingebouwd (zoals de Doxy). Sommige dildo's hebben meer dan een ontwerp, bijvoorbeeld, kunnen ze een buis met een gat aan het einde voor het inbrengen, of een einde dat kan passen in een andere buis. Dit betekent dat dildo's komen in alle soorten en maten en de prijs is meestal slechts een fractie van wat je zou betalen voor een typische dildo. Het is belangrijk op te merken dat niet alle speelgoed kan worden gekocht in de winkels. Sommige winkels zullen speelgoed verkopen, maar ze dragen niet de meeste dildo's. Ik kan bijvoorbeeld dildo's kopen bij Sex Toy Warehouse, maar die zijn er niet in de winkel. Heeft het zin om dildo's te kopen? Daarom schrijf ik deze blog. Ik wil bewustzijn te brengen aan dildo's, om mensen zoals ik te helpen met mijn fetisj. In het verleden zou ik de dildo's krijgen bij de seksspeeltjeswinkels, maar ik koop ze niet meer, vanwege hun slechte staat, gebrek aan kwaliteit, of in sommige gevallen zelfs een zeer lage prijs. Mijn favoriete dildo van sex speelgoed winkel Het is moeilijk om dildo's te vinden die je leuk vindt, maar er is er een in mijn favoriete seksspeeltje die altijd op mijn verlanglijstje staat. Het heet de Kinktoy Natura. Ik kan me niet herinneren of het dezelfde winkel, maar ze bieden ook veel dildo's. Das ist wirklich beachtenswert, im Vergleich mit dildo Ze hebben een goede selectie van merken, maar het is altijd in een zeer slechte staat, dus er is alleen de kwaliteit die je nodig hebt, zoals Kinktoy Magic Wand, Tantus Black Widow of Doxy. Ik denk dat de Kinktoy Natura is een van de beste dildo's die je tegenwoordig kunt krijgen.