Waar kan ik dildo's verkopen?

Noor Veenstra

"Vraag het aan mijn moeder". In het Nederlands hebben we een woord genaamd "tromp", wat een afkorting is voor "trompen". Dit is wat ik mijn moeder noemde toen ik jonger was: "dopmak". Het betekent: "Mama zegt: "Doe het nu, doe het nu". Dit is hoe ik zou uitleggen het verschil in de betekenis van "tromp" en "trompen". "Trompen" betekent letterlijk: "bewegen". Is het mogelijk om dildo's te kopen? "Tromp" betekent: "zetten". Het is een veel voorkomend misverstand dat "tromp" verwijst naar het aantrekken van iets, en dan verplaatsen. Dat is niet waar. "Tromp" is gewoon een beweging van iets op zich, zoals met het op tafel leggen.

Hier is een diagram van deze blog, waarin de positie van het speelgoed, het speelgoed zelf en de persoon zitten. Ik heb je laten zien dat, als je een dildo verplaatst, de bewegingen niet zo snel gebeuren. Een paar dingen om op te merken, uit het diagram. Ten eerste heb ik gepositioneerd iets boven de dildo hoofd, want dat is wat de diagrammen op mijn site laten zien. Im Kontrast zu dildo vergelijk kann es darum deutlich beachtenswerter sein. Als ik het boven het hoofd van het speelgoed zou plaatsen, zou de beweging te traag zijn en zou het speelgoed je raken. Het speelgoed zelf beweegt helemaal niet als je erop zit. De enige beweging is die van jou, in je torso. Als u uw torso aan de kanten van het speelgoed beweegt, zou het speelgoed zijn positie van beneden aan hierboven moeten veranderen. In het bovenstaande diagram, kunt u zien dat ik de dildo in een rechte lijn heb geplaatst, zodat het parallel aan de vloer is. Je kunt zien dat ik een paar dikke kabels aan de zijkant van de dildo heb bevestigd. Deze ondersteunen de dildo en maken het stabiel tijdens het gebruik. Ze zijn echter niet nodig. De kabels houden de dildo gedurende een langere periode op zijn plaats. De eerste keer dat ik deze dildo gebruikte, was ik in staat om het te gebruiken met een hand, hoewel het een beetje moeilijk te gebruiken met mijn linkerhand. Ik had wat moeite met mijn rechterhand die de dildo vasthield, maar ik kon er wel aan wennen. In de volgende paar foto's, kunt u zien dat de dildo heeft geregeld in mijn hand een beetje meer. De dildo is een beetje moeilijker vast te houden, maar er is nog genoeg ruimte om het te verplaatsen. Je kunt mijn linkerhand op de dildo zien rusten. De dildo zit in mijn hand voor ongeveer 1 uur voordat de eerste foto werd genomen.