Terwijl ik test

Noor Veenstra

Te vaak gaan mensen voor dildo's die te groot of te dun zijn en op de verkeerde plaatsen worden verkocht. Dildo's zijn belangrijk voor ons bedrijf, maar het is ook belangrijk om de best mogelijke ervaring te hebben bij het winkelen. Wanneer u online koopt, is het belangrijk dat uw ervaring bij u past. En dat is wat we willen doen met elke dildo die we beoordelen.

Ik ben Noor, een 23-jarige die loopt deze blog en houdt van dildo's. Ik ben ook een dildo recensent en hebben geschreven een aantal fantastische artikelen over hen. Ik ben momenteel bezig met mijn eerste boek, The Ultimate Dildo Guide. Het is een gedetailleerde referentie voor alle dingen over dildo's. Ik woon momenteel in Amsterdam, maar zal uiteindelijk verhuizen naar het Verenigd Koninkrijk, waar ik werk voor een creatief bureau. Ik ben ook een professionele spreker op veel verschillende dildo conventies en hebben een paar andere schriftelijk projecten opgesteld die momenteel in de planning fasen.

Op het eerste gezicht, velen zouden kunnen denken van dildo's als een stuk speelgoed. Ze zijn klein, leuk en betaalbaar, toch? Niet helemaal. Dildo's zijn een ernstig speelgoed- en, in sommige gevallen, een seksuele ook. De clitoris en penis zijn zeer grote delen van ons lichaam en ze hebben de meest gevoelige delen. Een dildo kan doordringen en stimuleren alle drie van deze gebieden. Daarnaast worden sommige dildo's gebruikt voor masturbatie, iets wat alleen de meest toegewijde sekspositieve mannen kunnen waarderen. Het is tijd om de dildo te krijgen die je wilt. Hier zijn een paar opties om je op weg te helpen. Voordat u een dildo kiest, is het belangrijk om te lezen over de verschillende vormen, materialen en maten die beschikbaar zijn. Kies geen dildo op basis van zijn uiterlijk; kijk naar de kenmerken van de dildo- hoe het voelt, de materialen en de vorm.

Maten, materialen en ontwerpen

De meest elementaire dildo is degene die je vindt in je lokale seksshop, maar vergeet niet dat je andere soorten dildo's kunt vinden. U vindt hier veel verschillende vormen en maten, waaronder een dildo met een gebogen kop of schacht.

Dus we zijn hier om je een aantal van de beste dildo's te laten zien en je te vertellen welke je zoekt.

De populairste dildo van 2017?

Het moet de Merkin zijn. Hoewel het niet beschikt over een super lange of langdurige penis (het duurde ongeveer 6 weken, maar het paste niet bij mijn voorkeuren) het is zeer goed ontvangen door de gemeenschap. Met de beste recensies van klanten die houden van het langdurige gevoel, gemakkelijk schoon te maken en een comfortabel gevoel, is het niet moeilijk om te zien waarom dit speelgoed zo populair is. Met een stevige onderneming voelen is het zeer comfortabel om te gebruiken. En het is ook gemaakt van super zacht materiaal, waardoor het echt gemakkelijk te reinigen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over het in de vaatwasser, trek het gewoon uit het water en laat het uitdrogen.

De Vixen is mijn persoonlijke favoriet omdat het de langst durende penis heeft. En het is de enige dildo die is gemaakt van zachte, flexibele siliconen (dus het is niet glad of waterbestendig). Ik kan zeggen dat de Vixen is een absoluut genot om te gebruiken.