Heeft het zin om dildo's te kopen?

Noor Veenstra

Tuurlijk, zolang je genoeg geld hebt. Dadurch ist es definitiv stärker als Ballon Spelletjes Voor Ouderen. Ik wil graag een disclaimer wel toe te voegen: Ik ben niet een dildo verkoper, maar ik koop dildo's van dildos verkopers. Ik koop dildo's van veel mensen, en ik probeer een eerlijke en eerlijke vergelijking te doen. Ik probeer gewoon een veilige vergelijking te hebben, zodat mensen de dildo's kunnen vinden die het beste bij hen passen. Als disclaimer ben ik geen betaalde consultant of verkoper. Ik ben gewoon een blogger die berichten foto's van dildo's die ik heb gekocht. Ik ben ook geen seksuoloog, noch ben ik een getrainde therapeut. Deze blog is alleen over de dildo's die ik bezit en hebben in handen. Het kan me niet schelen of sommige mensen denken dat ik preuts ben of zo, want ik heb wel dildo's en ik geef om hen op dezelfde manier als ik om mijn lichaam geef.

Ik heb het genoegen om veel dildo's in mijn collectie te bezitten. De meeste van hen zijn latex en zijn zeer goed, maar sommige zijn gewoon slecht. Dies ist sehr wohl bemerkenswert, im Vergleich mit Bordspel App Ik doe mijn best om mijn selectie zo onbevooroordeeld mogelijk te maken. Waarom schreef ik dit dan? Omdat veel mensen niet lijken te begrijpen waarom seks leuk is en waarom sommige mensen van seks houden. Dit is wat ik ga uitleggen over een paar dildo's. Als u op zoek bent naar een lijst van mijn meest geliefde seksspeeltjes, kunt u ze hier vinden, de seksspeeltje blog voor dildo's, en de blog over seksspeeltjes. Er zijn veel dildo's die ik heb in handen dat ik hier niet heb genoemd, maar ik denk dat ze het vermelden waard zijn. De reden waarom ik deze noem is zodat ik sommige andere mensen kan tonen dat dildo's meer dan een zeer weinig goede punten hebben en dat sommige van hen in sommige opzichten goed zouden kunnen zijn of zeer slecht in anderen zijn.

Kortom, sommige dildo's zijn goed en sommige zijn slecht. Sommige dildo's zijn zeer goed, anderen zijn erg slecht. In feite sta ik op het punt om mijn favoriete seksspeeltje in zijn eigen categorie te plaatsen en het zal ook een van degenen zijn die ik al een tijdje denk om dit te doen. Als u nog niet gelezen mijn vorige blog post over dildo's, kunt u het hier lezen. Ik zal niet bespreken hoe ik denk over dildo's in termen van hun kwaliteit van de functie of als ze goed zijn in alle opzichten, maar ik ben niet proberen om een algemene verklaring over wat je moet denken of wat je moet vermijden. In feite is dat een van de dingen die deze blog een betere plek dan mijn vorige blog. Ik wil meer uitleggen over een aantal van de belangrijke dingen die anders zijn over een dildo in vergelijking met andere seksspeeltjes. Dus, hoe definiëren we "goede dildo"? Voor mij, goede dildo betekent een die is leuk en spannend voor ons beiden, en dat kan worden gebruikt, terwijl op dezelfde dildo of door dildo's in hetzelfde pakket. Een dildo die te groot of te klein is, geeft seks het gevoel dat het niet zo geweldig is en niet eeuwig zal duren. Ik wil niet weg te nemen van mijn eerdere blog post over dildo's (dat is een hoop plezier en nuttig voor degenen onder u die overwegen het kopen van een), maar als ik nog steeds op het onderwerp van dildo's, zou ik waarschijnlijk zeggen dat dildo's moet zo flexibel en lang mogelijk. Im Vergleich zu dildo kann es damit deutlich behilflicher sein.